Voorstelling van 5 april geannuleerd

In verband met de maatregelen rondom de corona uitbraak is de voorstelling 'Door zonder jou' in samenwerking met Theater Boven Water op 5 april  in de Bibliotheek Deventer geannuleerd. Iedereen, die online reeds (een) ticket(s) had gereserveerd krijgt het betaalde bedrag teruggestort. Wanneer het weer veilig is gaan we uitkijken naar een nieuwe datum. Voor nu, zorg goed voor elkaar en blijf verhalen delen,... zodra het kan gaan wij ze weer spelen!

 

Theater Boven Water ‘Door zonder jou’

 

Theater Boven Water maakt geïmproviseerd theater op basis van verhalen uit het publiek. Om meer podium te geven aan verhalen die leven, maar niet zo gemakkelijk gedeeld worden organiseren Koolhof Uitvaartverzorging en Theater Boven Water een voorstelling rondom het thema: ‘Door zonder jou’. Deze voorstelling is voor iedereen, die een dierbare moeten missen of afscheid aan het nemen is.

 

Persoonlijke belevenissen van mensen uit de zaal staan centraal en vormen het raamwerk van de voorstelling. Onze spelleider nodigt je van harte uit om jouw ervaringen in een kort interview te komen delen. Direct daarna spelen onze acteurs en muzikanten ‘terug’ wat er is verteld. Muziek, spel, beweging en poëzie zullen de essentie zichtbaar, hoorbaar en voelbaar maken. Deze ‘vertaling’ van het verhaal in creatieve kunstvormen, maakt dat zowel de verteller als de andere mensen in het publiek er thema’s uit hun eigen leven in kunnen herkennen. Het verhaal wordt ‘universeel’, krijgt (ook) betekenis voor anderen en dit werkt doorgaans verbindend, helend en biedt een stukje troost! Hierbij geldt dat je je verhaal mag vertellen,… maar het hoeft niet! Voel je vrij om alleen te komen kijken en luisteren.

 

De dood zal in deze voorstelling ongetwijfeld in verschillende gedaantes ‘voorbij komen’, maar de hoofdrol zal weggelegd zijn voor het (samen) (be)LEVEN! Zowel van de laatste fase van het leven als van de rouwperiode daarna.

 

Kortom, we spelen verhalen over rouw en verlies, maar zeker ook over liefde, humor, troost en geluk,… en alles wat daar tussen zit!

 

Zodra het weer mogelijk is organiseren wij een nieuwe voorstelling.

Menu

CONTACT

Koolhof Uitvaartverzorging

Menstraat 11

7411 EX Deventer

 

        0570 671 288 

 

        info@koolhofuitvaart.nl

 

f

CONTACT FORMULIER

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

© 2019 Koolhof Uitvaartverzorging | alle rechten voorbehouden  | Fotografie Herman  van der Wal

Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden