Uitvaartwensen

Aan bijna geen enkel aspect uit het leven wordt zo weinig aandacht besteed als aan het levenseinde. Maar sterven is hoe dan ook, voor ons allemaal onvermijdelijk. Door tijdens uw leven stil te staan bij uw overlijden kan angst en onzekerheid worden weggenomen. Het nadenken over uw eigen uitvaart en bekend zijn van uw wensen kan rust creëren voor uzelf en houvast bieden aan de degenen die u achterlaat.

 

Wanneer bekend is dat het overlijden van iemand niet lang meer zal duren, kan een voorbespreking plaatsvinden. In dit gesprek kunnen uitvaartwensen besproken worden. Tevens is het een goede gelegenheid om met elkaar kennis te maken. Als het moment van overlijden daar is zijn belangrijke keuzes gemaakt en kunnen naasten alle tijd en aandacht besteden aan het afscheid nemen van hun dierbare.

 

Uw uitvaartwensen kunt u ook bespreken wanneer u nog niet direct met de dood te maken heeft. Het is een goede gelegenheid om u te laten informeren over de mogelijkheden die er zijn en vragen die bij u leven te beantwoorden. Tevens kunt u kennis maken met ons bedrijf en onze stijl van werken. Uw uitvaartwensen kunnen worden vastgelegd en uiteraard is het daarna altijd mogelijk uw wensen te herzien door veranderende wensen of omstandigheden

 

U kunt geheel vrijblijvend en kosteloos een afspraak maken voor het bespreken en vastleggen van uw uitvaartwensen.

 

 

  • Ik wil worden gebeld

    voor een afspraak!

    Formulier verzenden...

    Er is een fout opgetreden in de server.

    Formulier ontvangen.

Menu

CONTACT

Koolhof Uitvaartverzorging

Menstraat 11

7411 EX Deventer

 

        0570 671 288 

 

        info@koolhofuitvaart.nl

 

f

CONTACT FORMULIER

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

© 2019 Koolhof Uitvaartverzorging | alle rechten voorbehouden  | Fotografie Herman  van der Wal

Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden