Koolhof Uitvaartverzorging is in 1998 door Josée Koolhof opgericht. Josée was destijds een van de eerste vrouwen in Nederland die haar eigen uitvaartonderneming startte. En met succes! Vele families hebben Josée in de jaren daaropvolgend de uitvaart van hun dierbare aan haar toevertrouwd. Daarmee is Koolhof Uitvaartverzorging door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip in Deventer en de omliggende regio. Om kwaliteit en service blijvend te kunnen waarborgen zijn Herma van Zalk (2012) en Katinka Kremer (2018) het bedrijf komen versterken. Na het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd heeft Josée in 2019 het stokje aan hen overgedragen.

 

Voorstellen

"Twintig jaar heb ik dit prachtige werk met veel plezier en inzet mogen doen! Dankbaar ben ik voor het vertrouwen dat ik in al die jaren van zoveel families heb mogen ontvangen. Door de prettige samenwerking met Herma ben ik er van overtuigd dat Koolhof Uitvaartverzorging bij haar in goede handen is. Samen met Katinka zal zij zich blijven richten op klanten die waarde hechten aan kwaliteit en service. Ik ben trots dat mijn bedrijf op deze wijze wordt voortgezet en wens Herma en Katinka daarbij alle succes toe!"

Josée Koolhof

Koolhof Uitvaartverzorging is een klein bedrijf waardoor persoonlijke begeleiding gegarandeerd is. Wij werken vanuit dezelfde visie en zijn goed op elkaar ingespeeld, als mens brengt ieder van ons daarnaast ook haar eigenheid mee. Wij kennen Deventer, de regio, de lokale gewoonten en de mogelijkheden goed. Wij hebben intensieve contacten met uitvaartcentra, kerken, begraafplaatsen, crematoria en diverse alternatieve locaties in de regio. Door deze prettige samenwerking kunnen wij breed organiseren en adviseren. Bij drukte of afwezigheid werken wij samen in een regionaal netwerk van vrouwelijke uitvaartondernemers. Een uitvaart wordt in principe van begin tot eind door één van ons geregeld.

 

De tijd nemen, betrokkenheid en creativiteit staan bij ons centraal. Wij zijn trots op ons bedrijf en op ons 'team' van vakvrouwen!

 

Menu

CONTACT

Koolhof Uitvaartverzorging

Menstraat 11

7411 EX Deventer

 

        0570 671 288 

 

        info@koolhofuitvaart.nl

 

f

CONTACT FORMULIER

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

© 2019 Koolhof Uitvaartverzorging | alle rechten voorbehouden  | Fotografie Herman  van der Wal

Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden